Reistips Cambodja

Cambodja is een favoriete bestemming van veel backpackers. Vertrek niet naar Cambodja zonder deze praktische tips en informatie over dit prachtige land.

Reistips Cambodja

Niet doen in Cambodja

Bij een bezoek aan Cambodja, hoef je doorgaans niet al teveel zorgen te maken dat je verkeerde dingen zegt of doet. Cambodjanen zullen zich zelden negatief uitlaten of zich geroepen voelen om een farang (buitenlander) te wijzen op misstappen of fouten. Als gast doe je er natuurlijk wel verstandig aan, zaken die echt not-done zijn, in acht te nemen.

Lees verder »
Veilige Vakantie in Cambodja

Gezondheid & Veiligheid

Cambodja is een relatief veilig land om te wonen en te bezoeken. Vergeleken met Nederland is de criminaliteit die vooral bepertk tot de grotere steden als Phnom Penh, Sihanoukville en Battambang te verwaarlozen. Een andere zeer populaire plaats in Cambodja, Siem Reap, dat jaarlijks toch door meer dan 3 miljoen toeristen wordt bezocht door, is opmerkelijk veilig

Lees verder »

Bespaartips Cambodja

Wanneer het op liefdadigheid aankomt, staan Hollanders bovenaan de wereldranglijst. We doneren, helpen, en vrijwilligen er behoorlijk op los, zowel aan het thuisfront als in het buitenland. We helpen graag, maar daar staat tegenover dat we er een hekel aan hebben, wanneer we meer betalen dan eigenlijk nodig is of (nog erger) opgelicht worden. Om dat te voorkomen, toch wat handige tips om te voorkomen dat je meer uitgeeft dan nodig.

Lees verder »
advertentie
  • Rondreizen

Met een rondreis Cambodja weet je zeker dat je de mooiste plekken van Cambodja zult bezoeken

  • vliegtickets

Vlieg je naar Cambodja? Er zijn diverse maatschappijen die vanaf Schiphol  naar Phnom Penh vliegen

  • verblijf

Of je nou gaat verblijven in  een hostel in Siem Reap of een bungalow op het strand. Cambodja heeft het allemaal

Foto header: Milada Vigerova on Unsplash