Reisorganisaties

Er zijn veel reisorganisaties die volledig verzorgde reizen naar Cambodja aanbieden. Op deze website vind je een overzicht van de leukste reisorganisaties 

In dit overzicht van reisorganisaties staan de beste reisbureau’s die reizen naar Cambodja aanbieden Deze reisorganisaties bieden verschillende soorten Cambodja reizen aan: groepsrondreizen, individuele reizen en Cambodja bouwstenen

Riksja Travel

Met onze rondreizen Cambodja reis je buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Cambodja rondreizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt.

Djoser

Tijdens de rondreis door Laos en Cambodja bezoek je in Laos o.a. Luang Prabang en Vang Vieng en in Cambodja het tempelcomplex van Angkor Wat en de hoofdstad Phnom Penh. Onderweg neemt de machtige Mekongrivier een centrale plaats in.

Kras

Met Kras reizen bezoek je Cambodja tijdens een groepsreis waarin ook Thailand, Vietnam of Laos bezocht wordt. Een reis door Cambodja met kras is meestal een groepsrondreis

Koning Aap

Koning Aap organiseert al meer dan 30 jaar reizen voor fijnproevers die op zoek zijn naar een authentieke en bijzondere reiservaring. Niet het einddoel maar de ervaring tijdens de reis staat bij ons centraal! Je reist in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding en er is veel ruimte voor individuele vrijheid.

333 Travel

Onze Cambodja privérondreizen zijn naar je eigen wensen aan te passen. Je hebt de keuze uit verschillende hotels. Wij regelen de vluchten, hotels en bijzondere excursies, zodat je ter plaatse alleen nog maar hoeft te genieten van alle hoogtepunten van Cambodja.

YourWay2GO

YourWay2GO is dé specialist in individuele reizen naar Cambodja De rondreizen zijn samengesteld door onze Cambodja specialisten. Voor nóg meer gemak vraag je jouw favoriete bouwstenen los aan, dan maken wij er jouw droomreis van.

  • Rondreizen

Met een rondreis Cambodja weet je zeker dat je de mooiste plekken van Cambodja zult bezoeken

  • vliegtickets

Vlieg je naar Cambodja? Er zijn diverse maatschappijen die vanaf Schiphol  naar Phnom Penh vliegen

  • verblijf

Of je nou gaat verblijven in  een hostel in Siem Reap of een bungalow op het strand. Cambodja heeft het allemaal